New Holland varaosat varmistavat että maatalouskoneesi on sesonkiaikana tomintakunnossa


Tervetuloa maatalouskoneisiin perehtyneen blogin pariin, tällä kertaa perehdymme maatalouskoneiden huoltoon. Kasvukauden alkaessa peltotyökoneiden täytyy olla hyvässä toimintakunnossa, jotta turhilta keskeytyksiltä ja viivästyneiltä kylvöillä vältyttäisiin sadonkorjuussa. Sama pätee tietysti myös muihin laitteistoihin ja koneisiin, kun ne ovat rikkinäisiä tai vikaantuneita ne eivät pysty niille suunniteltuihin töihin. Yksi suurimmista maatalouskone investoinneista on traktori, eivätkä laitteen kulut siihen lopu, sillä maatalouskoneet tarvitsevat asiantuntevaa huoltoa. Uusien varaosien hankkiminen on myös tärkeä osa traktorin huoltoa, ja esimerkiksi New Holland varaosat ovat tunnettuja kestävyydestään sekä laadustaan.

New Holland on kansainvälinen yritys, joka valmistaa maansiirto- ja maatalouskoneita. New Hollandin maatalouskone tuoteperheeseen kuuluvat leikkuupuimurit, traktorit ja paalaimet. New Holland varaosat on saatavilla jälleenmyyjältäsi, ja voit ottaa yhteyttä jälleenmyyjään myös tasaisin väliajoin tehtävän huollon osalta. Heillä on laaja ja kokenut huoltoverkosto, jota voit käyttää aina kun tarvitset apua. New Holland varaosat ovat luokkansa huippuluokkaa, joten sinulla on runsaasti valinnanvaraa. Koneiden huoltokustannukset ovat myös olennainen osa tilan tuotantokustannuksia, ja siksi niillä on myös tärkeä rooli tilan kannattavuudessa. Koneiden hankintakustannukset sisältävät sekä hankintahinnan että ylläpitokustannukset. Koneiden kunnossapitokustannuksiin vaikuttavat eniten asianmukainen huolto ja koneen käyttötapa.

Sesonkiaikaan maatalouskoneiden tulisi olla parhaassa toimintakunnossa

Kaikki koneet ja työkalut kuluvat käytön myötä, samoin niiden tarvitsemat öljyt ja nesteet. Varsinkin sesonkiaikana maatalouskoneiden on oltava erinomaisessa kunnossa, ja niitä on siksi huollettava säännöllisesti, jotta vältetään suuret rikkoutumiset. Traktoreiden ja muiden maatalouskoneiden laadukas huolto ja kunnossapito ovat tärkeitä niiden turvallisuuden sekä kestävyyden varmistamiseksi. Kannattaa myös huoltaa koneita ennakoivasti ja säännöllisesti, jotta ne pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa koko kauden ajan. Ennen kauden alkua on yleensä kiire, joka työturvallisuuden vaarantumisen lisäksi voi johtaa myös merkittäviin taloudellisiin tappioihin esimerkiksi rehun laadun heikkenemisen vuoksi. Koneiden ja laitteiden suunnitelmallinen ja oikea-aikainen huolto asianmukaisissa tiloissa ja laitteissa vähentää korjaustarvetta ja parantaa työturvallisuutta.

Tämä auttaa varmistamaan tuotantoprosessien tuottavuuden. Suuret vahingot voidaan estää korjaamalla vika välittömästi. Se, mitä et voi tehdä itse tai mihin sinulla ei ole aikaa, kannattaa ulkoistaa ammattimaisille huoltoyrityksille.Hämeen traktorihuolto tarjoaa varaosat traktoreihin ja maatalouskoneisiin.

minusta

Maatalouden työnkuvat ja työtehtävät

Kiinnostaako maatalouden työt ja työnkuvat? Täällä kerrotaan mitä maatalousyrittäjän työ sisältää. Erilaisia työkuvia riittäkin, sillä maatiloja on monenlaisia. Tietyt asiat ovat kuitenkin samoja, kuten liiketoiminnallinen osaaminen. Mutta muutoin työnkuvat saattavat vaihdella paljonkin riippuen millaisesta maatilasta puhutaan. Blogissa käydään realistisesti läpi maatilan arkea ja minkälaisiin tehtäviin siinä työssä tulee tarttua. Viljan, kasvien, maan, eläinten hoidon lisäksi siihen kuuluu erilaiset koneiden ja laitteiden huoltotyöt, hankintojen tekoa ja hallinnollisia sekä liiketaloudellisia tehtäviä. Kirjoituksissa käydään myös läpi miten alalle voi kouluttautua ja päästä tekemään sitä mitä haluaa alalla. Blogiin tuodaan esimerkkejä eri maatiloista, eri työnkuvista ja erilaisista maatalouden osaajista, sekä perheyrityksistä yksinyrittäjiin ja sivutoimisiin yrittäjiin.

Haku

Kategoriat

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

28 September 2022
Tervetuloa maatalouskoneisiin perehtyneen blogin pariin, tällä kertaa perehdymme maatalouskoneiden huoltoon. Kasvukauden alkaessa peltotyökoneiden täy

18 December 2019
Traktori on ehdoton työkone maatilan töissä. Se on erittäin monikäyttöinen eri lisäosien ansiosta. Etukuormain on se osa, johon saa liitettyä eri lisä

7 November 2019
Traktoreita on olemassa monenlaisia, joten sen valinta vaatii aikaa ja paneutumista. Myös käyttötarpeita on lähes yhtä paljon kuin erimallisia traktor

tag